В сградата на Съдебната палата, независимо от помпозния си вид

...
В сградата на Съдебната палата, независимо от помпозния си вид
Коментари Харесай

Цацаров и Младенов откриха благотворителна изложба в Съдебната палата

В постройката на Съдебната палата, без значение от помпозния си тип и красивата си архитектура, малко хора влизат с положително и излизат с положително. Едно от хубавите и най-човешки неща, които се случват в нея е изложбата на учениците от Художествената гимназия. Тя се провежда за пета поредна година. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров по време на откриването на изложбата с картини на ученици на учебното заведение, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той добави, че доста негови другари, а и самият той имат картини от изложбите на децата. „ Радваме се, че сме помогнали геният на тези деца да бъде забелязан “, сподели още основният прокурор Цацаров.

Той подари книга-албум на на творчеството на Цанко Лавренов на шефа на Художествената гимназия в София Донка Павлова и пожела след години такава книга да бъде издадена и за някое от децата, чиито картини демонстрират.

Вътрешният министър Младен Маринов благодари, че е получил покана за присъединяване в това събитие.

„ Радвам се, че в България има хора, които ценят изкуството и основават изкуство. В Министерство на вътрешните работи също имаме самодейност "Най-добра детска рисунка ". Надявам се след време да забележим и техни произведения тук. Много е забавно да забележим света през детските очи. Има доста красиви и идентични неща, основани от децата. Подкрепям тази самодейност. Пожелавам ви да имат успокоение с изкуството, което умеете да вършиме “, сподели той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР