В сградата на „Раковски“ 134 има съвместно съжителство. Имаме доста

...
В сградата на „Раковски“ 134 има съвместно съжителство. Имаме доста
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Курсът на движение на СДС трябва да е към патриотично-консервативния фронт

В постройката на „ Раковски “ 134 има взаимно общуване. Имаме много моменти в стратегиите, които се припокриват. Курсът на придвижване на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към патриотично-консервативния фронт. Това сподели водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски в ефира на БТВ.

„ Съюз на демократичните сили е идея и ще остане такава за доста хора, които виждат смяната, евроатлантическата устременост. Съюз на демократичните сили постоянно е било носителя на синята концепция. От десните партии Съюз на демократичните сили е най-силно подкрепяната партия:, акцентира Лукарски.

„ Първите постоянни избори са евроизборите и това е хоризонтът да се приказва за едно вероятно обединяване сред Съюз на демократичните сили и НФСБ “, сподели водачът на Съюз на демократичните сили.

„ Част от структурите в провинцията не споделят възгледите ми “, призна той. По думите на Лукарски това ще бъде разисквано по време на националния съвет на партията.

Според Лукарски страната е трябвало да поддържа Англия по случая "Скрипал " най-малкото като страна, председателстваща Съвета н Европейски Съюз.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР