В сградата на МВР се проведе церемония по награждаване на

...
В сградата на МВР се проведе церемония по награждаване на
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Прокуратурата е получила указание да неглижира изборните престъпления

В постройката на Министерство на вътрешните работи се организира гала по награждаване на чиновници, постигнали високи професионални резултати, заяви Novini.bg

,,В последните седмици за жалост получихме недооценка на нашия труд от някогашни министър-председатели, които направиха неприемливи квалификации за труда на полицейските чиновници, наричайки го милиционерски труд. Това е толкоз срамно, че просто не желая да разясня и е най-добре да го забравим'', съобщи при започване на церемонията министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

С оглед нашата активност и взаимоотношение, което би трябвало да е налице, другояче нашата работа няма да има резултат, желая да кажа нещо. Днес се получи информация, че прокуратурата е получила от страната по места инструкции да вършат тъкмо това, което е направил през вчерашния ден един заместник-районен прокурор в Пловдив, а точно по всевъзможен метод да се неглижира полицейският труд по разкрития, свързани с изборни нарушавания, добави той.

Министърът още един път разгласи случая от Хасковска област, при който в имущества на лица, свързани с ГЕРБ, са открити описи с 28 хиляди гласоподаватели, които по първични данни са употребени в предходните избори на 4 април и е квалифицирано тяхното потребление за изборите на 11 юли.

По думите му някогашния министър-председател е надхвърлил всевъзможни граници с изявлението си, че Министерство на вътрешните работи прави милиционерска активност.

Явно разкриването на данни за изборни закононарушения е милиционерска активност, сподели министър Рашков и увери, че е извънредно горделив от дейностите на органите на Министерство на вътрешните работи.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР