В сградата на филиала на руската телевизионната компания Мир“ в

...
В сградата на филиала на руската телевизионната компания Мир“ в
Коментари Харесай

Запалиха сградата на руската телевизия Мир в Казахстан

В постройката на филиала на съветската телевизионната компания „ Мир “ в Алмати е избухнал пожар.

Това заяви телевизионният канал „ Мир-24 “.

" Мир-24 " разгласява видеоклип, на който се вижда по какъв начин от прозорците на постройката, в която се намира офисът на телевизионната и радиокомпания, излизат пламъци.
Мироопазващите и правоприлагащи органи са поели контрола над летището в Алмати, съгласно последните данни на генерал-майор Игор Конашенков, формален представител на съветското министерство на защитата, съобщи Дарик.

Той също по този начин съобщи, че мироопазващите сили на ОДКС, дружно с органите на реда, поддържат реда в Казахстан.

Според военния представител, генералното консулство на Руската федерация в Алмати и други значими обекти към този момент са обезопасени. 

Междувременно Президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев издаде заповед за откриване на огън „ по терористите “ без предизвестие по време на послание към нацията.

" В чужбина се насочат апели към страните да договарят за спокойно разрешаване на проблемите. Пълна нелепост! Какви договаряния могат да се водят с нарушители, с убийци?
Имаме си работа с въоръжени и подготвени бандити ", сподели Токаев.

Казахският водач сподели, че основният град на републиката е бил атакуван от 20 000 " бандити " и изрече " специфични благодарности " на съветския президент Владимир Путин за изпращането на войски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР