В сградата на бившия Младежки дом в обновената със собствени

...
В сградата на бившия Младежки дом в обновената със собствени
Коментари Харесай

ОДК Силистра откри новата учебно-творческа година

В постройката на някогашния Младежки дом в обновената със лични средства зрителназала Обединен детски комплекс Силистра с шеф Гинка Вандева откриновата учебно-творческа 2022-2023 година. Според статистиката: над 1000 заявки за присъединяване в 103 образователни групи има в извънучилищната институция, като сходна на нея в област Силистра работи също в Тутракан – Общински център за извънучилищни действия.

Областният шеф на област Силистра инж. Николай Неделчев насочи приветствие до участниците в програмата. Кметът на общината доктор Юлиян Найденов и представител на РУО на МОН в лицето на Снежана Пенева – старши специалист по естествени науки, също приветстваха децата,преподавателите в другите филантропични, научни и спортни посоки, както и техните родители, присъединили се в тържеството.

Представители на ОДК Силистра представятобластта в разнородни по наличие прояви, състезания, конгреси и други форми на проява на наученото от експертите, които са част от педагогическия състав на Комплекса.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР