В сезона на вирусите повишена заболеваемост от Ковид-19 за денонощие.

...
В сезона на вирусите повишена заболеваемост от Ковид-19 за денонощие.
Коментари Харесай

Доц. Кунчев за COVID: Върви към нормален респираторен вирус

В сезона на вирусите нараснала заболеваемост от Ковид-19 за денонощие. Експертите регистрират растеж на болните от грип и разнообразни респираторни болести.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32901
Близо 400 души са новозаразените с Ковид-19 у нас за последното денонощие при направени близо 3000 теста. 9 души за изгубили борбата с вируса. Това демонстрира Единният информативен портал. Доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил успокои, че Ковид-19 към този момент може да се одобри като елементарен респираторен вирус.

" В болничните заведение всекидневно се намират сред 300-400 души, 10% от тях имат потребност от интензивно лекуване и за жалост има обособени смъртни случаи, само че всичко това е доста надалеч от тези трагични числа и обстановки, които имахме предходните две-три години на действителната пандемия. Нашето очакване, че постепенно новите разновидности на Ковид-19 се изместват към един естествен респираторен вирус, е към този момент налице " съобщи пред Бг он еър доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил.

Експерти споделят да чакаме и грипната зараза да настъпи в края на този месец.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР