В Сезон 4 на риалити предаването Игри на волята“ участниците

...
В Сезон 4 на риалити предаването Игри на волята“ участниците
Коментари Харесай

Злобни коментари заляха Илиян от "Игри на волята": Моделът започна с оправданията

В Сезон 4 на риалити предаването „ Игри на волята “ участниците са колкото разнообразни, толкоз и идентични. Точно това ще породи доста разногласия в тимовете, а феновете обичат да гледат кавги.

Виж още: " Мис Варна " на селски туризъм: Карина Атанасова без грим подкрепя същинския бизнес в БГ

20-годишният Илиян от Бургас е тъкмо от този вид хора, които са подготвени на всичко в името на успеха. Още на 18 години той отпътува да учи в Англия, с цел да следва право, само че образованието в действителност е било единствено предлог, с цел да избяга от България, ниските упоритости, провинциалния нрав и тесните хоризонти. 

Виж още: Животът след опиатите: Линдзи Лоън омъжена, работи по нов филм

Самочувствието му несъмнено е голямо и даже самият той се дефинира като „ свръхамбициозен българин службогонец “. Отделно от това се занимава и с моделство. 

Виж още: " Оперираха ме ": Златка Димитрова се оплака от здравословни проблеми, плеймейтката се възвръща

В играта Илиян към този момент си сподели рогцата и това е една от аргументите да стане жертва на една голяма хейтърска вълна. В последния епизод младежът не сподели блестящи умения в игрите, което в допълнение нажежи ситуацията към него. “Този се обрисува огромен клеветник, доста е противен ”, “Жалък е…Мани в мъжки облик, че дава поръчка и да я задмине ”, “Аман от лекета ", " Мъжете би трябвало да се държат мъжки ”, “Цепеше дървото като ученичка ”, “Много нелицеприятно създание ” – това е единствено дребна част от хейтърските мнения в обществените мрежи, на които отличникът ще се натъкне.

Виж още: Кой е TikTok-ърът от " Игри на волята ": Касим, който реди пъзели за 1 минута

Илиян незабавно се задейства в оправданията в Instagram за какво е бил толкоз муден в играта.  Сигурни сме, че драмата занапред следва. 

Изображение: https://www.instagram.com/itsvetkovv/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР