В Северна Македония се очаква на предстоящите избори ВМРО-ДПМНЕ да

...
В Северна Македония се очаква на предстоящите избори ВМРО-ДПМНЕ да
Коментари Харесай

Журналист: Българо-македонските отношения ще влязат в задънена улица, ако ВМРО-ДПМНЕ дойде на власт

„ В Северна Македония се чака на идните избори ВМРО-ДПМНЕ да бъде първа политическа мощ, което няма да е най-хубавата вест за България и евроинтеграционния път на Скопие, което може би във времето ще върне обратно процесите в страната. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ журналистът Николай Кръстев.

Не и изключено българо-македонските връзки да влязат в още по-задънена улица , предвижда той.

По неговите думи ще се приказва, че би трябвало да има положителни съседки връзки, само че нищо няма да се направи по измененията в Конституцията, което е наложително изискване за започване на договарянията на РСМ с Европейски Съюз.
Политиката на ВМРО-ДПМНЕ е доста евроскептична, настроена е в доста огромна степен против Европейски Съюз. Не виждаме положителни сигнали във връзка с бъдещата им политика по отношение на Русия и дали ще запазят глобите.
Николай Кръстев, публицист

Християн Мицкоски споделя, че няма да ръководи с албанските партии, само че това е доста малко евентуално, уточни журналистът.

„ Гръцките фермери желаят повече дотации, те получават и в този момент нелоши средства, само че в последна сметка казусът е доста огромен и той стои в централната част на техните претенции. Разходите се покачват и това се усеща най-вече в земеделските браншове в европейските страни “, разяснява още Кръствев, само че добави, че субсидирането на бранша изкривява пазара.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР