В Северна Европа бяха регистрирани , предаде ДПА. Температурата в

...
В Северна Европа бяха регистрирани , предаде ДПА. Температурата в
Коментари Харесай

Гореща вълна обхвана Северна Европа

В Северна Европа бяха регистрирани, съобщи ДПА. Температурата в норвежката община Пошангер доближи 34,3 градуса по Целзий, което е връх за всички времена за цялата област Тромс ог Финмарк, заяви Норвежкият метеорологичен институт.

От началото на годината до момента в девет от общо единадесет норвежки области имаше гореща вълна. Норвежките управляващи дефинират като " гореща вълна " три поредни дни, в които температурата е била над 28 градуса по Целзий.
 Възрастни хора умират в домовете си в Канада заради липса на климатик Възрастни хора умират в домовете си в Канада заради липса на климатик
Топлинната вълна, почнала преди седмица, към този момент е умъртвила най-малко 500 души в Канада. Въоръжените сили на страната са били в подготвеност д...

Във Финландия и Швеция също е извънредно топло за това време на годината. В Лапландския район на Финландия през вчерашния ден бяха измерени 33,5 градуса по Целзий. Рекордно високи температури бяха измерени в неделя и в шведската част на Лапландия, предава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР