В серия публикации в Туитър американският президент Доналд Тръмп се

...
В серия публикации в Туитър американският президент Доналд Тръмп се
Коментари Харесай

Тръмп обяви сделката с Китай за най-страхотната и голямата някога за фермерите в САЩ

В серия изявления в " Туитър " американският президент Доналд Тръмп се похвали с частичното комерсиално съглашение, подписано с Китай през вчерашния ден, изтъквайки, че то щяло да бъде най-изгодното за американските фермери, в допълнение към изгодите, които ще донесе за софтуерния, финансовия и авиационния бранш на американската стопанска система.

" Сделката, която преди малко сключих с Китай, е най-страхотната и най-голямата договорка, сключвана в миналото за нашите страхотни фермери патриоти в историята на нашата страна. Всъщност поражда въпросът дали толкоз доста артикул може да бъде създаден или не? Нашите фермери ще го схванат. Благодаря ти, Китай! Други аспекти на договорката също са страхотни - технологии, финансови услуги, 16-20 милиарда $ в самолети на " Боинг " и т. н., само че УАУ, върху фермерите в действителност се излива рогът на изобилието! ", разяснява Тръмп.

Той благодари на всички републиканци в Конгреса на Съединени американски щати за " скъпата " им помощ.

Така нареченото съглашение " първа фаза ", оповестено през вчерашния ден, отчасти урежда някои от висящите въпроси, като прозрачността на валутните интервенции и доста оспорваните прехвърляния на технологии. Договарянето на втората фаза ще стартира " съвсем незабавно " след привършване на приемането на първата фаза на съглашението. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР