В сериозни проблеми се вкара турският отбор от местната втора

...
В сериозни проблеми се вкара турският отбор от местната втора
Коментари Харесай

Турски отбор подписа с грешен футболист заради недоглеждане

В съществени проблеми се вкара турският тим от локалната втора лига Менемен Беледие, който подписа контракт с футболист, а по-късно се наложи да го анулира, защото се оказа, че е дошъл напълно различен човек.

Става дума за двама играчи от Гамбия, които имат идентични фамилни имена, оповестява уеб сайтът foroyaa.gm. Скаутите на Менемен Беледие са харесали Ламин Джалоу, който има осем мача за националния тим на страната си. Той играе за отбора на Салернитана от Серия Б.

Но по мейла е изпратена оферта до футболиста Алфа Джалоу, който играе за португалския третодивизионен Алкошетензе. И откакто получил предлагането, Алфа Джалоу хванал самолета, дошъл в Измир в офиса на Менемен Беледие, подписал контракта на другия човек и даже гордо театралничил с фланелката на отбора пред знамето за фотография. Но още по време на първия ден треньорите открили, че не е същият човек, който са очаквали и който са гледали.

Неразборията обаче завършила наред за турския клуб, най-много тъй като Алфа Джалоу се оказал свестен човек и се съгласил да приключи контракта си още същия ден и да се върне в португалския си тим от трета лига.

Менемен Беледие влезе това лято от трета във втора турска лига и очевидно търси съществени попълнения, с цел да се утвърди в това равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР