В Сентениъл Парк има бомба. Разполагате с 30 минути“. Това

...
В Сентениъл Парк има бомба. Разполагате с 30 минути“. Това
Коментари Харесай

Светът ще разбере истината: „Случаят „Ричард Джуъл” (ВИДЕО/СНИМКИ)

„ В Сентениъл Парк има бомба. Разполагате с 30 минути “. Това са думите, с които светът вечно ще запомни Ричард Джуъл.

Датата е 27 юли 1996 година - Олимпийските игри в Атланта. Охранителят Ричард Джуъл намира подозрителна раница, скрита под скамейка посред олимпийското градче.

Благодарение на неговата упоритост и макар първичните подозрения на сътрудниците му, излиза наяве, че в раницата има експлозиви.

С бързите си реакции и самодейност Ричард оказва помощ да се изтегля параметъра, избавя доста хора и се трансформира в воин.

За злощастие в границите на дни той става главният обвинен на ФБР за атентата, оклеветен е от медиите, отблъснат е от обществото и неговият живот е провален вечно.   

Режисирана от Клинт Истууд, напрегнатата драма „ Случаят „ Ричард Джуъл ” споделя за събитията, които трансформират името Ричард Джуъл в синоним за ужасяващия атентат.

Във кино лентата вземат участие носителят на Оскар Сам Рокуел („ Три билборда отвън града ”) в ролята на юриста Уотсън Брайънт, Кати Бейтс („ Мизъри ”, „ Зловеща фамилна история ”) в ролята на майката на Ричард - Боби, Джон Хам („ Момчетата от Медисън авеню ”) като проверяващия ФБР сътрудник Том Шоу; Оливия Уайлд („ Доктор Хаус ”, „ Трон: Заветът ”) е журналистката Кати Скръгс, а Пол Уолтър Хаузър („ Аз, Тоня ”) е в ролята на Ричард Джуъл.

Сценарият на „ Случаят „ Ричард Джуъл ” е дело на Били Рей, оператор е Ив Беланже. Продуцент и режисьор на лентата е Клинт Истууд. Музиката е на Артуро Сандовал.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР