В семейството трябва да се говори за емпатия. Да се

...
В семейството трябва да се говори за емпатия. Да се
Коментари Харесай

Петър Пунчев: В семейството трябва постоянно да се говори за уважение към възрастните

" В фамилията би трябвало да се приказва за емпатия. Да се изяснява, че към възрастните би трябвало да се обръщаш на " вие ", че би трябвало да се почитат. Но като сложите електронните игри и цялостната безотговорност, слабата роля на учебното заведение, имаме това, което виждаме ".

това съобщи журналистът Петър Пунчев във връзка клипа, в който деца бият бездомна жена.

" Първият етаж на цивилизоваността е умеенето да се държиш в обществото при обикновени обстановки. Следващото ходило е насилието. Прескочиш ли това ходило с кални обувки, към този момент си в територията на насилието ", сподели още Пунчев.

Той разяснява и ужасното всеобщо ликвидиране в Прага: " Аз мисля, че тези неща ще зачестяват занапред, тъй като те не бяха част от живота, който живеят в Източна и Централна Европа. Това беше особено за Съединените Щати, по-късно започнаха сходни случаи в Западна Европа, в Русия. И в Сърбия имаше два случая. Но отново опираме до образеца. Ако това младо момче гледа държанието на един от партийните водачи в Народното събрание, експанзията злобата, заканите, и вижда, че това го дават по централната телевизия и това е част от нормите, в които живеем, за него не е никакъв проблем да прескочи и да отиде по-нагоре ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР