В семейството на Глория днес всичко изглежда, че върви по

...
В семейството на Глория днес всичко изглежда, че върви по
Коментари Харесай

Откровението на една красива и млада баба: Глория с първо интервю след раждането на Галина

В фамилията на Глория през днешния ден всичко наподобява, че върви по вода, а те са извънредно щастливи и обединяване, с помощта на дребната Галина, която се роди по-рано тази година. Примата на модерния фолк  е на мнение, че отношението към внуците е по-различно от това към личните ти деца. През февруари тази година Симона Загорова даде живот на момиченце, което кръсти на именитата си майка Галина.

47-годишната изпълнителка пък презаписа песента си от 1994 година " Децата " особено поради появяването на бебето. " Внучетата се обичат повече от децата. Сега е друго. Мога да си разреша да забавя темпото ", безапелационна е певицата.

Тя напомни, че е станала майка доста млада – едвам на 23 години, когато стартирала кариера ѝ. Наложило се да остави дребната Симона на майка си още след 40-ия ден. Сега звездата интензивно оказва помощ в развъждането на внучката си. Със Симона и нейният мъж Даниел живеят в една къща, въпреки и на разнообразни етажи. Най-голямото предизвикателство, пред което цялото семейство се изправило през последните месеци, пък бе заразяването им с COVID-19.

Виж още:

Изпълнителката не крие, че терзанието ѝ било за здравето на околните ѝ, макар че самата тя се наложи да бъде лекувана във ВМА.

" Не знам по какъв начин не умрях. Беше ми доста мъчно и тежко.Не можех да се оправя сама и потърсих лекарска помощ. Майка ми влезе в болничното заведение два дни по-късно, само че бяхме в разнообразни отделения. Симона имаше грип до момента в който беше бременна " –  споделя тя и не крие: " В един миг бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах прочувствено ". Въпреки това, съумели да се съберат и да излязат от прочувствената дупка, доминирана от страха.

В момента обаче това е надалеч от тях и всички се радват на положително здраве и живеят под общ покрив. Симона и нейната половинка отглеждат детето си на втория етаж на фамилната къща в София, а родителите на Даниел Милушев постоянно ги посещават, с цел да оказват помощ на младата двойка.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР