В СЕМ периодично валят искания от гневни зрители, които недоволстват

...
В СЕМ периодично валят искания от гневни зрители, които недоволстват
Коментари Харесай

Гръмна чудовищен скандал заради Слави! Шефът на СЕМ е

В Съвет за електронни медии от време на време валят претенции от гневни фенове, които недоволстват най-често от пошла продукция в родния тв ефир.  Оказа се, че за последния месец в Съвета за електронни медии са получени близо дозина претенции Слави Трифонов да бъде свален от ефир. Причина за това словесно настъпление са систематичния пошъл език и надменно държание, което Дългия си разрешава в предаването си, написа show.blitz.bg.

Заради това и огромна част от феновете чакат от членовете на Съвет за електронни медии съответни дейности. „ Спрете този водещ!

Не се търпи към този момент! Преля всевъзможни граници! ”,

гласи дребна част от едно от постъпилите в регулатора писма, а неговият ръководителят – доцент Георги Лозанов разяснява, че не Съвет за електронни медии е акредитиран да стопира или смъква от ефир тв излъчвания.

„ Понякога настояванията са неуместни и невъзможни, само че гледната точка на фена е друга ”, твърди Лозанов.

„ Шоуто на Слави ” удря всички върхове за пошло и вулгарно предаване. Безумно е по какъв начин това долнопробно шоу, което излага цяла България, още не е свалено от ефир! ”, пък гласи различен от гневните мнения на тв фенове.

Справка демонстрира, че годишно в медийния регулатор постъпват към 6000 сигнала против телевизионни излъчвания, реклами или филми, а техните податели най-често са хора на междинна възраст. Всеки от тези сигнали наложително получава отговор.

Освен „ Шоуто на Слави ”, телевизионният фен недолюбва най-често още „ Съдебен спор ” (заради „ нарушение на човешките права ”) и „ Съдби на кръстопът ” (заради „ неуместно време на лъчение ”).

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР