В селските райони момичетата започват да правят секс около година

...
В селските райони момичетата започват да правят секс около година
Коментари Харесай

Девойките от село губят девствеността си преди гражданките

В селските региони девойките стартират да вършат секс към година по-рано от въстаничките си от огромните градове. Това сочат данни, събрани от американския Център за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) по време на огромно изследване.
Момичетата, които живеят в селата или доста дребни провинциални градчета, губят девствеността си приблизително на 16,6 години, а девойките от градовете — на 17.4 години.
Изследването, в което са взели участие над 10 хиляди американски дами на възраст сред 18 и 44 години, демонстрира, че доста повече девойките от село, са правили секс за пръв път преди 16-тата си година, спрямо тези, които живеят в града.
Данните опровергават необятно публикуваното разбиране, че девойките от селските региони, за разлика от градските, са по-малко склонни да вършат предбрачен секс, поради по-силните си религиозни убеждения и образование. Оказва се, че на 18 години, полов живот към този момент водят 80% от девойките в провинцията, до момента в който в градските региони те са единствено 68%.
Отрасналите на село девойки е по-вероятно да се оженят и да имат деца, в сравнение с тези в огромния град.
Данните демонстрират още, че 25% от дамите в селските региони раждат по три или повече деца, а дамите в градските региони, за които се отнася този индикатор са 19%. Разлика има и в графата: "никога не съм раждала ", като в градовете на този индикатор дават отговор към 42 % от дамите, а в селата — 30%.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР