В селските райони девойките започват да се занимават със секс

...
В селските райони девойките започват да се занимават със секс
Коментари Харесай

CDC на САЩ: Селските момичета губят девствеността си година преди градските

В селските региони девойките стартират да се занимават със секс година преди връстниците си в града, открили учени в американския Център по надзор и профилактика на болесттите (CDC). Живеещите в селата девойки стартират секса приблизително на 16,6 г, а в градовете – 17,4 година В проучването взели участие към 10 хиляди американки на възраст 18-44 година

Резултатите опровергават публикуваното разбиране, че селските девойки заради по-силната си набожност са по консервативни и по-малко склонни към предбрачен секс. Към 18 година сексуален живот водели към този момент 80% от девойките на село и 68% от гражданките.

Обяснението е, че на село децата водят по-здравословен живот и съзряват по-рано, а хормоните са неприятен консултант. Сексът за девойките е нещо естествено, тъй като постоянно следят полови сношения измежду домашните животни. Селото е релативно по-затворена общественост, където младежите и девойките се познават от деца и сред тях по елементарно се пораждат интимни усеща. На село девойките не си слагат за цел да вършат социална кариера и по-прагматично гледат на една бременност завършваща с брак и раждане.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР