„В село Мещица е целият ми живот. Роден съм и

...
„В село Мещица е целият ми живот. Роден съм и
Коментари Харесай

Тодор Тодоров, кандидат за кмет на с. Мещица: Без празни обещания, с д-р Церовска ще работим за развитието на нашето село

„ В село Мещица е целият ми живот. Роден съм и израснах тук. Тук е моето семейство, бизнес и тук е моето бъдеще. Няма да давам огромни обещания, само че ще работя за действителни неща, които да бъдат в интерес на локалните поданици “. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на село Мещица Тодор Тодоров на среща с локалните поданици. Той беше подсилен от претендента за втори мандат на община Перник Вяра Церовска, народния представител доктор Александър Александров и претенденти за общински съветници.

„ Голяма наша болежка е пустеещият язовир. Не всяко село има такова оборудване. Ние би трябвало да се възползваме от преимущество, което имаме и да използваме оптимално по предопределение. Акцентът ни в идващите години ще бъде да решим трайно проблемите с водата в село Мещица. Всяка последна точка да не бъде бунище. С поддръжката на ГЕРБ и доктор Церовска ще работим за развиването на спорта, като ще използваме капацитета на това пустеещо място в учебния двор, с цел да изградим спортно игрище с неестествен терен. Ще работим за построяването на парк, който ще може да се употребява от всички възрастови групи за отдих, отмора и спорт. Всички ние го заслужаваме “, сподели още той и се ангажира да обърне внимание на основния път, улиците и разрушените тротоари.



„ Липса на разпоредителност от досегашния кмет е повода в селото да не се случи нещо в двата му мандата, а да е напълно занемарена “, изрично съобщи Тодор Тодоров.

"Вижда се разликата в направеното и ненаправеното в другите кметства на нашата община. Ние показахме, че работим за смяна и развиване. Това може да се случи единствено със мощен екип, единствено с дейни хора. Когато поехме ръководството на община Перник, отговорностите бяха 37 млн. лв. при бюджет от 51 млн. лв. за една година. Огромно предизвикателство и доста сериозна работа се искаше от нас, с цел да можем през днешния ден да застанем пред вас с достолепие и да желаяме още веднъж вашата поддръжка ", показа Вяра Церовска. Тя означи, че още тази седмица ще стартира изцяло преасфалтиране на ул. "Граово ".

"Не единствено направихме планиране на ул. "Граово ", само че ще още тази седмица започваме ремонта, който включва цялостна замяна на водопровода. Тази улица е връзката на жителите на село Мещица с центъра на град Перник ", означи Вяра Церовска и добави, че казусът с водата в Перник е нечовечен.



"Всичките тръби са строени в средата на предишния век. Отдавна е изминал техният период. Загубата на вода от язовир Студена до дома на всеки един от нас е 80%. Направихме и план, изготвихме проект, които са съгласувани с виновните институции. За първи път имаме действително подписан контракт сред ВИК Асоциацията и Министерство на околната среда и водите за създаване на нова водопроводна мрежа ", сподели още тя.

Народният представител доктор Александър Александров не скри насладата си, че вижда толкоз доста хора, които поддържат претендентите на политическа партия ГЕРБ.

„ За мен това е явен знак, че жителите на село Мещица имат потребност тук и да се случи смяна. Защото с цел да има смяна, няма време за отмора и тичане от отговорност “, съобщи народен представител от област Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР