В село Лабуан Ломбок в Индонезия имало голяма сватба. Когато

...
В село Лабуан Ломбок в Индонезия имало голяма сватба. Когато
Коментари Харесай

Булка видя бившия си на сватбата и изпадна в истерия

В село Лабуан Ломбок в Индонезия имало огромна женитба. Когато обаче младоженците били подготвени да одобряват поздравления, нещата се объркали, осведоми World of buzz.

Бившият другар на булката Aoлина Алфи Лестари пристигнал да поздрави влюбените. Той прегърнал младоженеца другарски, а по-късно се отправил към момичето, което незабавно изпаднало в цялостна нервност. Невестата почнала да плаче и да крещи мощно и даже откакто смутеният ѝ някогашен другар си тръгнал, тя не могла да се успокои.

Роднините дотичали до момичето, пробвайки се да я вразумят и успокоят, само че нищо не ѝ подействало. В последна сметка се стигнало до такава степен, че някогашната изгора на онемелия посетител припаднала. Видеото от случая бързо се е популяризирало в обществените мрежи, което пък породило доста клюки. Някои са предположили, че момичето е насила принудително да подписа брак и не е могло да се помири със ориста си. Но брачният партньор ѝ е отрекъл тези изказвания. Някои пък са си помислили, че точно някогашният ѝ другар я е довел до това положение с неочакваната си поява. След това обаче той обяснил, че самите жених и младоженка са го поканили и той не е желал да се случва нещо неприятно.

„ Дойдох, тъй като ме поканиха, аз също имам горделивост “, споделил е той. Героинята на видеото е декларирала, че е изпитала помътняване на разсъдъка и е направила неточност. Аолина се е извинила на брачна половинка си и фамилията му и те са ѝ дали прошка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР