В сектора на криптовалутите, вижданията на YouTube инфлуенсърите са особено

...
В сектора на криптовалутите, вижданията на YouTube инфлуенсърите са особено
Коментари Харесай

YouTube инфлуенсъри предсказват следващите 5 успешни криптовалути

В бранша на криптовалутите, вижданията на YouTube инфлуенсърите са изключително значими, защото те постоянно образуват публичното мнение и насочват инвеститорската сила.

Имена като Crypto Gains, Jacob Crypto Bury, Michael Wrubel, Big Daddy Crypto и Crypto Zeus се трансфораха в икони в региона на криптовалутите и техните отзиви постоянно предсказват триумфа на нови планове.

Но кои са техните най-нови прогнози за евентуални сполучливи планове на пазара? В тази публикация ще разберем точно това.

Вече говорихме кои са някои от известните имена измежду крипто инфлуенсърите , с които се преценяват много хора. Но кои са плановете, които оферират най-вълнуващите благоприятни условия? Нека забележим.

Wall Street Memes

Проектът Wall Street Memes се трансформира в една от най-горещите тематики в областта на криптовалутите, като набира все по-голяма известност измежду YouTube инфлуенсърите. Ентусиазмът към плана се отразява в непрестанно растящия интерес от страна на вложителите. Досега са събрани над $16.5 милиона, което е сигнал за високото доверие, което общността влага в $WSM.

Един от главните фактори, които придават тежест на Wall Street Memes като допустима инвестиция, е фактът, че анализаторите към този момент плануват, че токенът може да направи скок от до 10 пъти от сегашната си стойност ($0.0319). Този плануван растеж значи, че вложителите, които влагат средства в плана сега, могат да се надяват на забележителна облага в бъдеще.

Проектът Wall Street Memes освен събира средства, само че също по този начин се стреми да бъде един от най-справедливите планове в света на криптовалутите. Той е отдаден на цялостното задоволство на потребностите на своята общественост е изключително транспарантен във връзка с своите планове и тактики.

Wall Street Memes е доказателство за това, че новаторските хрумвания, подкрепени от мощна общественост, могат да водят до голям триумф в света на криптовалутите. Този план освен съставлява вълнуваща опция за инвестиция, само че също по този начин показва по какъв начин може да се построи нова валута, учредена на общественост и доверие.

Evil Pepe Coin

Evil Pepe Coin се изкачва бързо към върха на листата с обичаните криптовалути на YouTube инфлуенсърите. С над $175,000 събрани до момента в предварителната продажба, този нов актив към този момент демонстрира мощни признаци, че би могъл да бъде идващият огромен триумф в света на меме монетите.

Привлечени от вероятността за впечатляваща облага, голям брой известни персони в обществените мрежи към този момент изрекоха своето доверие в $EVILPEPE. От елементарни запалянковци до топ крипто анализатори, всевъзможни типове инфлуенсъри в обществените мрежи към този момент показаха своята поддръжка за плана.

Едно от огромните преимущества на Evil Pepe Coin е амбициозната цел на екипа – да доближи пазарна капитализация от $100 милиона, като $PEPE съумя да реализира 18Х тази сума (така че не е невъзможно). Ако планът реализира тази цел, ранните вложители биха могли да се радват на голяма облага. Потенциалът на Evil Pepe Coin за високи облаги е явен.

Ако ви е прелестно да вземате опасности и търсите нови благоприятни условия за вложения, Evil Pepe Coin може да бъде съвършен вид.

BTC20

BTC20 към този момент е под лупата на водещите YouTube инфлуенсъри, които непроменяемо търсят благоприятни условия за вложения с висок риск и висока възвръщаемост.  

Създадена за да пресъздаде динамичността на Биткойн през 2011 година, BTC20 се откроява с внушителна предварителна продажба. Събраните средства от над $520,000 за нула време приказват сами по себе си за интереса, който планът провокира измежду общността.