В секси рокля щерката на Асен Блатечки - Катерина, се

...
В секси рокля щерката на Асен Блатечки - Катерина, се
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки куфее на бала - пие, пуши и се раздава на макс

В секси рокля щерката на Асен Блатечки - Катерина, се раздава на макс на абитуриентския си бал, видя HotArena. Девойката и съучениците й отпразнуваха края на учебните години с щур ваучър, от който спомените ще се помнят дълго.

За наслада на зрелостниците и на инат на НОЩ и рекомендациите за съблюдаване на отдалеченост, Катерина и приятелите й са във вихъра на празненството цяла нощ.

Блатечка, която е плод на любовта сред артиста и някогашната му жена Катерина, е възприела от родителите си неприятния табиет да пуши цигари. Не е ясно дали е единствено за празничната вечер, само че младата хубавите се появи с чаша шампанско в ръка и цигара. Съучениците й са натъпкани в първокласна лимузина и с цяло гърло броят до 12. Купонът на младоците продължи в известна чалготека  до зори.

От известно време девойката има нова пристрастеност и това е гримирането. Катерина постоянно опитва върху лицето си и потвърждава, че има заложба. И за своя бал тя се доверила на себе си наподобява съвършено.

Катето приключи елитна столична гимназия. Близки до фамилията издават, че проектите й са да продължи образованието си в чужбина. Първоначално девойката ще се отдаде на лятна отмора след натоварената и нетипична последна образователна година, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР