В секси полицайка се превъплъщава Лорина Камбурова. Актрисата е част

...
В секси полицайка се превъплъщава Лорина Камбурова. Актрисата е част
Коментари Харесай

Лорина Камбурова изгрява в руското кино

В секси полицайка се превъплъщава Лорина Камбурова . Актрисата е част от екипа на новия съветски филм „ Любов и чудовища “. В него красивата варненка преследва чудовища, които могат да бъдат унищожени единствено с алкохол.

Лентата е избрана като курортна комедия с детайли на приказен трилър - новото съветско кино продължава да опитва с жанрове. Сцената е българският курорт Свети Влас, а фотосите не престават до последните летни дни.

Във кино лентата Лорина си партнира със звездата от няколко съветски сериала, които се въртят и в родния ефир, Роман Курцин . Той се превъплъщава в ролята младия служител на реда Юра Скворцов. Ченгето идва в курорт в България, с цел да излекува разрушеното си сърце след бракоразвод. Вместо безгрижна отмора той изживява призрачен сън, когато всички туристи в региона внезапно изчезват. Смелият служител на реда би трябвало да се бие със странни чудовища, против които има едно несъмнено оръжие алкохолът!

Премиерата е планувана за края на октомври, само че поради пандемията е отсрочена с няколко месеца и ще се състои при започване на 2021 година Звездата на Лорина изгря с присъединяване й в сериала „ Скъпи наследници “. Оттогава се снима в няколко огромни продукции, като напоследък се е позиционирала в Москва, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР