В секса всяка жена обича от време на време да

...
В секса всяка жена обича от време на време да
Коментари Харесай

Секс пози за мързеливи момичета

В секса всяка жена обича понякога да е на върха и от време на време да мързелува, оставяйки се на колегата изцяло да завладее тялото й страстите ѝ.

От друга страна на господата също им харесва тази игра, в която те дефинират темпото, степента на навлизане, промяната на секс позите. Споделяме 4 вълнуващи секс пози за мързеливи девойки, които да пробвате, когато не желаете да сте от горната страна.

Поза „ Superwoman “

Ако желаете да се чувствате като супергероиня, пробвайте тази секс поза. Легнете на спалнята по стомах, ръцете изпънете напред. Партньорът ви е зад вас, изправен и поемайки бедрата ви, може да проникне начело или откъм гърба.

Може да опитате позата и върху задоволително висока и огромна маса. Дали ще сте облечена в дантела, с корсет или жартиери, като супержена, зависи единствено от вашето предпочитание.

Поза „ Свещ “

Следващата секс поза за мързеливи девойки, несъмнено обезпечава доста приятни преживявания, тъй като разрешава навлизане начело или откъм гърба, както и стимулиране на повече от една ерогенни зони. Проникването е надълбоко, контактът с очи ви оказва помощ да уловите страстите с обичания, а вие единствено си лежите и се наслаждавате на множествените си оргазми.

Легнете на спалнята по тил. Партньорът ви застава на колене и поема бедрата ви, като леко ги кръстосва и слага на раменете си. Те припомнят за изящна пресен, която се извива в пламъка на любовта. Останалото е плод на вашите стремежи и еротични мечти.

Поза „ Мързеливо кученце “

Само тъй като през днешния ден сте малко по-мързеливи не значи, че не можете да се възползвате от кучешката секс поза. Просто би трябвало да измененията малко позицията си. Легнете напълно по стомах на спалнята. Под коремчето поставете мека възглавница и се отпуснете. Останалото ще свърши обичаният ви.

Поза „ Вана “

Отпускащата вана е най-хубавият метод да забравите за ежедневния стрес. Добавете шампанско, ароматни свещи и муден, само че сетивен секс. Ваната предлага разнообразни благоприятни условия за секс пози.

Така да вземем за пример може да седнете в скута на колегата с лице или тил към него и да се движите постепенно нагоре-надолу. Тук също може да опитате с поза „ Кученце “, значимото е да действате деликатно, с цел да не се нараните.

Източник: Струма.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР