В сегашния си вид, не може да предложи на българските

...
В сегашния си вид, не може да предложи на българските
Коментари Харесай

Явор Куюмджиев: БСП допусна груби политически грешки

" В настоящия си тип, не може да предложи на българските жители значима опция. Това сподели Явор Куюмджиев, който преди дни дружно с негови съпартийци учредиха организацията „ Социализъм XXI век “. Организацията е част от Българска социалистическа партия, само че желае промени в партията.
Куюмджиев посочи, че те протягат ръка и желаят да оказват помощ на партията, а не непременно да бъдат депутати и да ръководят.
 Нинова: От години твърдим, че Борисов трансформира ББР в банка на олигарсите Нинова: От години твърдим, че Борисов трансформира ББР в банка на олигарсите
От години твърдим, че Борисов трансформира ББР в банка на олигарсите, написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Фейсбук. " Когато беше тру...
Според  него през последните години партията е позволила груби политически неточности – метода на асортимент на водачите на листи за последните парламентарни избори, налагане на непознати лица, жестоко тъпчене на устава посредством изключване на хора и други.
" 500 хиляди гласоподаватели на Българска социалистическа партия изявиха несъгласието си с политиката на това управление. Ако загубим идващите избори по същия метод или с по-лош резултат, няма различен излаз с изключение на оставка ", сподели още Куюмджиев в изявление за bTV.
Той не разяснява дали Кристиан Вигенин ще се оправи в качеството си на началник на предизборния щаб: " Тук се търси някакъв резултат на бягство от отговорност. На предходните избори Корнелия Нинова съвсем еднолично, обличайки го във формалните утвърждения, подреди листите, водачите и гражданските квоти. Това докара до този резултат. "
Куюмджиев напомни, че при избора на Нинова за началник на Левицата през 2016 година, тя дала обещание в никакъв случай повече централното управление да не постанова водачи на листи, само че самата тя направила това два пъти.
 Проф. Гечев: Оставката на Нинова не е на дневен ред Проф. Гечев: Оставката на Нинова не е на дневен ред
Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ по bTV членът на Националния съв...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР