„В сегашния си вид, БСП не може да предложи на

...
„В сегашния си вид, БСП не може да предложи на
Коментари Харесай

Явор Куюмджиев: БСП не е алтернатива

„ В настоящия си тип, Българска социалистическа партия не може да предложи на българските жители значима опция “, счита Явор Куюмджиев от Левицата. Преди дни той и негови съпартийци учредиха организацията „ Социализъм XXI век “, която е част от Българска социалистическа партия, само че желае промени в партията.

В предаването „ Тази заран “ Куюмджиев сподели, че те протягат ръка и желаят да оказват помощ на партията, а не непременно да бъдат депутати и да ръководят.

Според Куюмджиев през последните години партията е позволила груби политически неточности – метода на асортимент на водачите на листи за последните парламентарни избори, налагане на непознати лица, жестоко тъпчене на устава посредством изключване на хора и други.

„ 500 хиляди гласоподаватели на Българска социалистическа партия изявиха несъгласието си с политиката на това управление. Ако загубим идващите избори по същия метод или с по-лош резултат, няма различен излаз с изключение на оставка “, сподели Куюмджиев.

Той отхвърли да разяснява дали Кристиан Вигенин ще се оправи в качеството си на началник на предизборния щаб.

„ Тук се търси някакъв резултат на бягство от отговорност. На предходните избори Корнелия Нинова съвсем еднолично, обличайки го във формалните утвърждения, подреди листите, водачите и гражданските квоти. Това докара до този резултат “, счита Куюмджиев.

Той разяснява още, че при избора на Нинова за началник на Левицата през 2016 година, тя дала обещание в никакъв случай повече централното управление да не постанова водачи на листи, само че самата тя направила това два пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР