В Седмо РУ е задържан 21- годишен варненец за притежание

...
В Седмо РУ е задържан 21- годишен варненец за притежание
Коментари Харесай

Задържаха 21-годишен варненец за притежание на наркотици

В Седмо районно управление (на МВР) е арестуван 21- годишен варненец за владеене на опиати, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 2 април в ж.к. "Студентски град " служителите на реда спрели за инспекция мъж със подозрително държание. Установена била самоличността му - Р.Л./21г./ от Варна.

В хода на инспекцията служителите на реда намерили и иззели 23 полиетиленови пликчета, съдържащи растителна маса и 10 торбички с вещество на бучки и прахуляк.

По случая било формирано досъдебно произвеждане, а Р.Л. - арестуван в Седмо районно управление (на МВР) с полицейска мярка до 24 часа. При последвалите процесуално-следствени дейности, в жилището населявано от мъжа служителите на реда намерили и иззели още 82 полиетиленови пликчета, съдържащи тревиста маса, 3 плика с вещество на бучки и прахуляк и 5 полиетиленови плика с таблетки.

Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са марихуана с тегло 75.41 г, амфетамин с тегло 199.14 г и екстази с тегло 24 грама.

След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура Р.Л. е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР