В седмиците на самоизолация редица звезди отвориха албумите със снимки

...
В седмиците на самоизолация редица звезди отвориха албумите със снимки
Коментари Харесай

Как изглеждат Ким Кардашиян и сестрите й като ученички

В седмиците на самоизолация редица звезди отвориха албумите със фотоси и разгласиха много забавни фрагменти в обществените мрежи. Ким Kардашиян не остана по-назад от тази наклонност, въпреки че малко позакъсня.

Риалити звездатa разгласява в профила си в Instagram черно-бяла фотография с малко изложение " семейство ". И до момента в който някои се питат кои тъкмо са хората от фрагмента , други с изненада установяват какъв брой са се трансформирали всички.

Ким, Кортни, Клои, Кендъл, Кайли и брат им Роб театралничат за фотография, която най-вероятно е от нечие довеждане докрай на учебно заведение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Май 26, 2020 в 6:13 PDT

Не е ясно тъкмо какъв брой години са минали от изработката на този кадър, само че е явно какъв брой разнообразни са през днешния ден всички на него . Кендъл Дженър като че ли е тази, която най-вече наподобява на себе си. Кайли, като най-малката, е и най-променена.

Видима промяна, само че не към по-добро, е претърпял и единственият мъж на фотографията - Роб Кардашиян, написа Daily Mail.
 Клои Кардашиян, цялостната й смяна и мненията по отношение на последните й фотоси
Безмилостните мнения по адрес на Клои Крадашиян

Сама си е отговорна

Стилът на всички няма потребност от коментар, а ние се чудим по какъв начин Ким се осмели да разгласява този кадър , от който евентуално се срами поради визията си. Но очевидно благите фамилни мемоари от време на време надвиват над суетата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР