В седмицата, в която Андрес Иниеста се очаква да обяви

...
В седмицата, в която Андрес Иниеста се очаква да обяви
Коментари Харесай

“France Football“ се извини на Андрес Иниеста

В седмицата, в която Андрес Иниеста се чака да разгласи своята разлъка с Барселона, списанието „ France Football “ сервира своите извинения на капитана на каталунците, че не са му дали „ Златната топка “.

Шефът на редакцията Паскал Фаре озаглави своята публикация на испански „ Perdón Andrés “ или „ Извинявай Андрес “.

В него шефът на редакцията на „ France Football “ споделя, че е бил мъчителен фактът, че Иниеста не завоюва „ Златната топка “ през 2010 година.

В публикацията на „ France Football “ написа следното:

„ Това, което следва, не е публицистичен текст. От самото начало стана ясно, че би трябвало да заобикаляме всевъзможни недоразумения. Това е акт на преданост. Миналата събота, във връзка Купата на Краля, господин Иниеста изигра последния край с неговия клуб доста преди да формализира заминаването си за Китай. Все още има няколко мача преди края на този сезон, в това число и тези от Световното състезание, в които ще може да се насладим на вълшебната игра на един от най-хубавите футболисти за всички времена. Не е един състезател, той е играчът, който заслужава почитание даже и от най-големите си противници. Няма думи, които да могат да опишат нашето удивление от този превъзходен футболист. От 15-годишен той се пробва да опрости всичко в играта и го прави превъзходно. В него няма никаква надменност. Той е благородник от най-висока класа. Без него Меси евентуално щеше да се умори от Барселона. С него Барселона съумя да унищожи всички вероятни неволи. Унтуитивен, ловък, неотстъпчив, господин Иниеста сподели, че мозъкът е безспорно главният мускул на първенеца. Талантът му е невевероятен и неизмерим. Алтруизмът го лиши от спечелването на „ Златната топка “, която му избяга през 2010 година (второ място) и през 2012 година (трето място). Той сигурно е измежду огромните отсъстващи в листата на спечелилите на „ Златната топка “. Това е мъчително. “

Пеп може да обърка проектите на китайците за Иниеста

Китайци сигурни в привличането на Иниеста

Рафаел Надал: Иниеста е образец за младежта и обществото

Златната следа на Иниеста с неповторимо достижение

Сълзите на капитана
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР