В седмицата преди Рождество Христово, възпитаниците на ДГ Рай“ 1

...
В седмицата преди Рождество Христово, възпитаниците на ДГ Рай“ 1
Коментари Харесай

Зам.- кметове зарадваха деца с подаръци в Любимец

В седмицата преди Рождество Христово, възпитаниците на ДГ „ Рай “ 1 и 2 изнесоха богата коледна стратегия. Учителските колективи и в двете градини бяха вложили много труд в подготовката за празника, а дребните реализатори от четвъртите групи се показаха чудесно.

С доста въодушевление и празничен дух, коледарски песни, ритуали и наричания за здраве и благодат, децата посрещнаха своите родители и посетители и им пожелаха сполучлива и ползотворна година.

Истинска празнична атмосфера сътвори и украсата на пространствата, където се организираха тържествата. Физкултурният салон в „ Рай “ 2 бе трансфорат в комфортен дом, в който имаше коледна софра с питка, плодове, пуканки, бъклица и всичко належащо за празника. Част от декора бе собственоръчно направена от учителите „ горяща “ камина, през чийто комин се пробва да влезе Дядо Коледа.

Всичко това, дружно с осъществяванията на децата, внесе топлота и приятни страсти измежду присъстващите.

Специални посетители на коледните тържества в градините бяха двамата заместник-кметове на община Любимец. Инж. Тодор Милев участва на празника в ДГ „ Рай “ 1, а Илия Илиев в ДГ „ Рай “ 2. Те благодариха на децата за прелестните осъществявания и им пожелаха здраве, доста щастливи детски игри и да получат най-желаните от тях дарове. От името на Кмета на общината Анастас Анастасов, те сервираха дарове за групите, включващи просветителни и интерактивни игри, с които да работят и се забавляват по време на престоя им в градината. След което всяко едно дете получи пакет с лакомства.

По покана на учителите и децата от 4 група, на тържеството в „ Рай “ 2 участва и кръстникът на групата – общинският консултант Мария Кирякова. Тя също подари на децата лакомства и дарове. Приятна и прочувствена изненада за дребните реализатори бе огромна торта, подарък от родителите.

В знак на признателност децата от своя страна също подариха коледни сувенири на своите посетители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР