В седмицата на 1 юни DreamWorks Animation ни канят на

...
В седмицата на 1 юни DreamWorks Animation ни канят на
Коментари Харесай

Приключението ни зове! „Неукротимият спирит“ в кината от 4 юни

В седмицата на 1 юни DreamWorks Animation ни канят на вълнуващо странствуване с Неукротимият Спирит – цветна и вдъхновяваща анимация, която ни споделя за смелото момиче Лъки Прескот, което търси себе си и мястото, на което да принадлежи. Когато ориста я среща с дивия и неумирим мустанг Спирит, Лъки намира в него сродната си душа и двамата ще подхващат пътуването на живота си.

Неукротимият Спирит е епична и прочувствена история за другарството, несломимата мощ на духа и смелостта да последваш ориста си. Лъки Прескот не познава починалата си майка Милагро Наваро – смел конен акробат от Мирадеро, дребен град на ръба на необятно отворената граница с дивата пустота. Лъки израства в огромен град на източното крайбрежие, само че тъкмо като майка си, тя не робува на правила и ограничавания. Лъки не стопира да провокира личния си шанс с прекалено много рискови инициативи, явявайки се спънка пред амбициозните проекти на строгия си дядо, чийто връзки в обществото са по-важни от дребното момиче. Затова решението е взето и Лъки е изпратена, дружно с вуйна си Кора, при своя татко, който не е виждала от години. Лъки несъмнено не е впечатлена от дребния, прихлупен град Мирадеро, само че всичко се трансформира в мига, в който среща Спирит – див мустанг със свободомислещ дух като нейния.

Малкото момиче намира и нови другари в лицето на локалните ездачи Абигейл Стоун и Пру Грейнджър. Когато безмилостен каубой и екипът му възнамеряват да заловят Спирит и стадото му и да ги продадат на търг, Лъки, дружно с новите си другари, се впуска в най-смелото приключението в живота си. Тя би трябвало да избави коня, който ѝ е дал независимост и възприятие за принадлежност и ѝ е оказал помощ да открие връзка с майка си, което тя в никакъв случай не е очаквала. Наравно с впечатляващата анимация на магьосниците от DreamWorks Animation, значима част за основаването на тази вдъхновяваща приключенска история е музиката на кино лентата.

Основен акцент в саундтрака са новата версия на песента Wildest Dreams в осъществяване на международната мегазвезда Тейлър Суифт, Fearless, изпълнена в дует от Ейза Гонзалес и Изабела Мерсед и You Belong на Беки Джи. Неукротимият Спирит е идната незабравима глава от извънредно известния и сполучлив франчайз на DreamWorks Animation, който включва номинирания за „ Оскар “ филм от 2002 Спирит: Жребецът от Симарон и награденият с „ Еми “ ефирен сериал Spirit Riding Free. Режисьор е Елейн Боган, а продуцент е Карън Фостър (Как да си дресираш дракон). Ко- режисьор на кино лентата е Енио Торесън (Бебе Бос), а музиката е дело на Ейми Дохърти. Ще препускаме с

Неукротимият Спирит единствено в кината от 4 юни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР