В се още няма окончателен отговор колко продължава защитата срещу

...
В се още няма окончателен отговор колко продължава защитата срещу
Коментари Харесай

Все още няма окончателен отговор колко продължава защитата срещу COVID-19 след ваксина или след преболедуване

В се още няма финален отговор какъв брой продължава отбраната против COVID-19 след ваксина или след преболедуване, оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Необходимо е повече време за наблюдаване на имунизираните, с цел да бъдат по-точни анализите и по-категорични изводите. Продължителността на имунитета зависи до известна степен и от пациента - въздействие оказват фактори като възраст, съпътстващи болести и лекарства, които се одобряват от лицето.

Има от ден на ден доказателства, че хората, които са се ваксинирали против COVID-19, са по-малко склонни да се инфектират, а в случай че се разболеят, вероятността от тежко протичане на болестта е доста дребна.

Данните все още демонстрират, че при преболедували COVID-19 имунитетът може да се резервира най-малко 8 месеца. Имунните кафези и антителата, които циркулират в тялото, могат да разпознаят и убият вируса при нова среща с него, предпазвайки от заболяване или намалявайки тежестта на болестта.

Проучване демонстрира, че хора, които са били инфектирани и по-късно са се ваксинирали, развиват доста мощни имунни реакции и имат доста по-висок потенциал да обезвреждат вируса, в това число и другите му разновидности. Прекаралите COVID-19 е целесъобразно да се имунизират. Ваксинацията единствено ще увеличи естествения имунитет, който към този момент е развъртян, предлагайки по-силна отбрана, написа Българска телеграфна агенция.

Междувременно американският Алианс по интензивно лекуване на първа линия разгласява протокол за лекуване при първи признаци на коронавирус, написа

Проф. Пол Марик от Медицинския Университет на Източна Вирджиния е изготвил специфична скица за приемането на ивермектин при признаци на коронавирус. Проф. доктор Пол Марик завежда Отделението по Белодробни заболявания и Интензивно лекуване в Медицинския Университет на Източна Вирджиния (САЩ).

Взима се 0.2 мг/кг на доза* — една доза на ден за най-малко 2 дни, като дневният банкет продължава до 5 дни. Препоръчително е да се одобряват още Витамин D3 4000 МЕ/ден, Витамин C 2000 мг 2-3 пъти на ден, Кверцетин 250 мг два пъти на ден, Цинк 100 мг/ден, Мелатонин 10 мг преди лягане и Аспирин 325 мг/ден, в случай че не е противопоказано.

*Пример за човек, тежащ 60 кг (телесно тегло): 60 кг × 0,2 мг = 12 мг – апелирам вижте таблицата за преобразяване, с цел да изчислите подобаващата доза ивермектин. Все отново в никакъв случай не би трябвало да се подценяват професионалните медицински препоръки. Информацията не е предопределена да замества диагностика или лекуване по повод, на който и да е пациент.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Вуте, какво работиш? - Преводач съм, Нане. - И какво превеждаш? - Превеждам воловете на дедо, от хълм на хълм... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВсеки уикенд от 7 август в рубриката ще се причисляват и артисти от Народния театърМакедония забрани на жителите да вървят в горите в цялата странаА вие постоянно ли търсите отговор на житейските си проблеми в астрологиятаРаботодателските организации упорстват за пълноценна натовареност на държавното сдружение Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “ ЕАД " Ситуацията с високия ток на енергийната борса е овладяна ", означи служебният министър председател " Вчера взехме решение да продължим диалозите с Има Такъв Народ по политическата декларация с целите за бъдещото държавно управление ", сподели още НиноваКакво споделиха по време на брифинг в Народното събрание народни представители от ГЕРБ-СДС и какво отговори служебният министър на стопанската система Кирил ПетковИнцидентът се случи шест дни след смъртоносната офанзива против петролен танкер в ЗаливаХерцогинята на Съсекс стартира акция в поддръжка на дами, връщащи се на работаВлошеното качество на въздуха взема 40 000 жертви годишно във Франция, отбелязва АФПТя се е преподавала още по вавилонско времеНе сме затворили вратата към никого, пък сподели Станислав Балабанов от " ИТН " Кафето е втората най-търгувана стока в света след петролаВоди се следствие за причиняване на гибел в резултат на провокиран пожар в горския фонд, оповестиха от прокуратуратаДа си напомним някои от най-запомнящите му ролиБогатството на поп звездата възлиза на 1,7 милиарда долараОт мрежата Рекордн
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР