В се надяват да убедят да остане в клуба, но

...
В се надяват да убедят да остане в клуба, но
Коментари Харесай

Част от директорите на Барселона готови да се разделят с Меси

В се надяват да убедят да остане в клуба, само че някои членове на управлението нямат срещу той да бъде продаден при подобаваща оферта.

Аржентинската звезда не е удовлетворен от развиването на каталунците и обмисля овакантяване. Той е провел къса среща с новия ментор, на която e декларирал, че на този стадий е по-вероятно да си тръгне, в сравнение с да остане. На срещата изразил подозрения по отношение на новия план на Барса, в случай че той включва продажбата на и.
Съмненията на Меси са породили полемики измежду шефовете на Барса. Някои от шефовете са декларирали пред ESPN, че са подготвени да слушат предложения за Меси. Според тях това ще разреши на Куман да построи нов тим и доста ще понижи бюджета за заплати.

Желанието на президента Жозеп Мария Мартомеу е аржентинецът да остане. Той желае да го обвърже с нов контракт до 2023 година преди мандатът му да завърши идната година. Преговорите за нов договор обаче са замразени.

Лео не е удовлетворен от протичащото се на терена и отвън него. Той имаше обществен спор с някогашния състезателен шеф Ерик Абидал по-рано през годината. След това насочи рецензии към управлението за това, че пробва да притиска играчите да си понижат заплатите заради рецесията с ковид. На терена отпаданията в Шампионската лига от и след съществени обрати бяха последнати от разгрома от Байерн с 2:8 този сезон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР