В сблъсъка на новаците от 15-ия кръг на руската Премиер

...
В сблъсъка на новаците от 15-ия кръг на руската Премиер
Коментари Харесай

Динамо затъва след загуба от друг новак

В конфликта на новаците от 15-ия кръг на съветската Премиер лига Тосно се наложи с 1:0 над Динамо (Москва).

С едвам три победи от началото на акцията, Динамо нямаше накъде повече да отстъпва. През предходната акция столичният отбор изпревари точно Тосно във ФНЛ, само че и двата тима завоюваха промоция за елита. В много от мачовете си динамовци демонстрираха прелестен футбол, само че ниската успеваемост беше огромният проблем за " синьо-белите ", които и през днешния ден не съумяха да отбележат гол, а в досегашните 15 кръга са се разписвали единствено 11 пъти.

Тосни дойде в Химки след три мача без загуба и с еднакъв брой точки с днешния си противник. Отборът на Дмитрий Парфьонов сподели, че играе по-успешно на непознат терен и тази наклонност се затвърди.

Гостите поведоха в 7-ата минута след добре извършена офанзива. Мирзов и Марков комбинираха на фланга, а Вагиз Галиулин засече центрирането и направи беззащитен Антон Шунин. Последва сериозен напън на Динамо и поредност от статични положения пред вратата на Тосно. В една обстановка защитник на гостите за малко да си означи автогол, а в 36-ата минута Тони Шунич нацели гредата.

Второто полувреме стартира с появяването в игра за домакините на Александър Катрич и още по-яростни техни офанзиви. Антон Соснин шутира рисково в 47-ата минута, само че настрана от вратата. Малко по-късно Динамо получи дузпа за нарушаване на Сергей Сухарев против Евгений Луценко. Александър Ташаев обаче стреля в обсега на Давид Юрченко и той избави.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 15 кръг, неделя 29 октомври  Динамо (Москва) 0:1краен резулат  Тосно
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР