В сайта на услугата е отбелязано, че хигиената на куклите

...
В сайта на услугата е отбелязано, че хигиената на куклите
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Дават Под Наем Реалистични С*кс Кукли За 140 Лева На Час! Може И Тройка!

В уеб страницата на услугата е маркирано, че хигиената на куклите се поддържа на високо равнище, само че е хубаво хората, които ги употребяват да поставят презерватив. На този стадий няма безусловно никакви правила, нито контролни органи, които дават отговор за инспекцията на сходни заведения.

Според адвокати този бизнес е безусловно легален. Те акцентират казуса с неналичието на каквато и да е регулация в българското законодателство по тематиката и даже опити за въвеждането му. Проблемите със закона за склоняването към проституцията и регулацията на тази активност също не са по никакъв начин дребни.

Според статистиката единствено в София има към 1000 дами, които проституират. И никой не управлява нито големите парични потоци, които генерират, нито здравословното им положение.

Съдейки по това, че услугата за наем на с*кс кукли се популяризира и има публични сметки в обществените мрежи, притежателите й нямат нищо срещу регулацията на активността им. Въпросът си остава един – Кой? и Как?

Славата на „ бардаците с кукли “ се носи из цяла Европа. На процедура във всеки по-голям град в Централна Европа има най-малко един подобен. Услугата се употребява с интерес, само че и провокира спорни реакции. Голяма част от хората гледат на нея, през призмата на сентенцията на Фройд: „ Единствената с*ксуална девиация е не правенето на с*кс “, други обаче имат друго мнение.

Феминистки организации постоянно организират митинги за затварянето и възбраната на сходен вид увеселения. Във Франция напълно неотдавна затвориха сходен клуб. Според тях куклите са следващото нещо, което трансформира дамите в предмет. Психолози и с*ксолози акцентират един главен проблем.

Според тях мъжете, които постоянно вършат с*кс с кукли и вършат с тях каквото си желаят, губят чувството за това какво харесва на дамите по време на с*кс, което е рисково за дамите. Засега обаче, както с всичко ново, няма ясни и съответни научни проучвания, които да потвърждават нито вредността на с*кса с такива кули. Просто не е минало задоволително време, с цел да се сътвори нужната база.

Докато тя бъде основана остават най значимите въпроси. Как да се контролира този бизнес? Възможно ли е куклите да се трансфорат в разплодник на епидемии? Къде са законодателите, освен в този случай, само че и изобщо в тематиката за платената обич? Кой на административно или държавно равнище следи за осъвременяване на законовата база?
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР