В сайта на ЦСКА се появи днес писмо до БФС,

...
В сайта на ЦСКА се появи днес писмо до БФС,
Коментари Харесай

Излъга ли ЦСКА в писмото до БФС? Пловдивските клубове отвърнаха

В уеб страницата на ЦСКА се появи през днешния ден писмо до БФС, което е обвързвано с гостуващия бранш на стадион " Лудогорец Арена " в Разград. Под написаното бяха подписани пет клуба, измежду които пловдивските Ботев и Локомотив. Освен тях там са Етър, Берое и " алените ".

Изненадващо обаче малко по-късно от управлението на " канарчетата " излязоха с декларация, че не са давали единодушието си да бъдат подписвани като един от подателите на писмото до БФС.

Ето какво гласи позицията на Ботев:
" ПФК " Ботев " осведоми футболната общност, че не е давал единодушието си да бъде подписван под публикуваната от ПФК " ЦСКА-София " декларация, касаеща бранша за посетители на ст. " Лудогорец Арена " в Разград.

Съвета на шефовете бе осведомен от управлението на столичния клуб със случая, само че не е изказвал мнение по въпроса ".

Проверка на БЛИЦ пък сподели, че от ЦСКА са махнали името на Локомотив (Пловдив) от писмото. Това на Ботев (Пловдив) обаче към момента е там. Явно и " смърфовете " не са дали единодушието си да бъдат подписвани под текста, който е пратен до БФС.

Заглавието в уеб страницата на ЦСКА продължава да бъде " Пет клуба с писмо до БФС ", само че изпод към този момент подписите са четири. Вероятно след позицията на Ботев, името на " канарчетата " също ще бъде отстранено и ще останат единствено три клуба - ЦСКА, Берое и Етър.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР