В съвсем близко бъдеще ще видим доста интересни неща на

...
В съвсем близко бъдеще ще видим доста интересни неща на
Коментари Харесай

Френски журналист: Западните армии са съблечени до голо, за да помагат на Украйна

В напълно близко бъдеще ще забележим " много забавни неща " на фронта, твърди в изявление за Sputnik френската журналистка Кристел Ниан, която като кореспондент предава от Донбас за украинския уебсайт " Миротворец ".
„ Мисля, че в близко бъдеще ще забележим някои много „ забавни “ неща. “ Първо, тъй като танковете, които ще бъдат доставени в Украйна, безусловно не са пригодени за този терен. Украинската почва и киша не е по никакъв начин приветлива за танковете. Те са прекомерно тежки и не са направени да се движат по толкоз мокра земя. Тежки танкове като Abrams или Leopard просто ще заседнат в калта. „ Дори с доставката им ще има проблеми, тъй като доста мостове в Украйна не са предопределени за товари над 50 тона “, твърди френският публицист.

Според нея обещаните танкове няма да трансформират хода на войната, а единствено ще удължат нейната дълготрайност.
„ Смешно е, а още по-смешно е, че съблякоха западните армии до голо, с цел да доставят оръжие капка по капка на Украйна. Това са пари напразно. Срамувам се, че родната ми страна доставя оръжия на страна, за която е известно, че прави военни закононарушения. Още през 2014 година знаехме, че украинската войска прави военни закононарушения. Тази тематика беше повдигната в отчетите на Организация на обединените нации, да вземем за пример за борбата за Иловайск. Франция обаче реши да продължи да доставя оръжие на Украйна. За мен в действителност е срамно “, споделя журналистът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР