В съвсем близко бъдеще Сърбия ще бъде изправена пред заплаха

...
В съвсем близко бъдеще Сърбия ще бъде изправена пред заплаха
Коментари Харесай

Вучич направи загадъчно изявление за заплаха за националните интереси на Сърбия

В напълно близко бъдеще Сърбия ще бъде изправена пред опасност за националните си ползи, предизвести президентът на западната ни съседка Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. на страницата си в Instagram.

" Сега не ми е елементарно да кажа какви вести получихме през последните 48 часа. Те директно заплашват жизненоважните национални ползи на Сърбия и Република Сърбия. През идващите дни ще осведомявам народа за всички провокации, които предстоят пред нас. Ще бъде мъчно, както в никакъв случай до момента “, предизвести Вучич в загадъчния си пост, без да дава спомагателни пояснения.

Босненското Radio Sarajevo предполага, че сръбският президент може би има поради решението на висшия представител в Босна и Херцеговина Кристиан Шмид за промени в изборното законодателство на страната. Според друга версия на публицистите, Вучич може да е получил информация, обвързвана с присъединението на Косово към Съвета на Европа.

Кристиан Шмид неведнъж е недоволствал представителите на Република Сръбска в управителните органи на Босна и Херцеговина. Сърбите не признават пълномощията на висшия представител, защото Шмид няма глоба от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Във вторник президентът на Република Сръбска Милорад Додик отхвърли да одобри поправките на висшия представител в изборното законодателство, написа " Фокус ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР