В съвременната масова култура да си интелигентен и добре образован

...
В съвременната масова култура да си интелигентен и добре образован
Коментари Харесай

Вижте кои са холивудските актриси с най-високо IQ

В актуалната всеобща просвета да си образован и добре просветен става все по-модерно и значимо – съвсем колкото привлекателния външен тип.
Британският психолог Айзенк мери умствените качества благодарение на тест, съгласно който IQ /коефициент на интелигентност/ над 115 точки демонстрира интелектуално равнище над междинното. Нормалният диапазон и индикаторите на множеството хора варират сред 85 и 110 точки. Ако IQ-то е под 85 точки – това приказва за проблем или особеност.
Ето петте холивудски звезди с най-голям коефициент на просветеност:

Никол Кидман
Не е изненадващо, че актрисата има едно от най-високите равнища на просветеност. Актрисата израства в семейство на интелектуалци - татко й е психолог, а майка й - биолог. Никол е приключила Викторианския лицей по изкуствата в Мелбърн, образовала се е в спектакъл „ Филип Стрийт “ в Сидни и е учила история на театъра. Красавицата се занимава с пеене, като непрестанно овладява нови умения в подготовка за функциите си. Нейното IQ е 132 точки .
 Холивудска актриса си смени пола Холивудска актриса си смени пола
Кaнaдcкaтa aктриca Eлън Пeйдж oбяви, чe e cмeнилa пoлoвaтa cи идeнтичнocт. " Здрaвeйтe, приятeли, иcкaм дa cпoдeля, чe cъм трaнcceкcуaл...

Кейт Бекинсейл
Кейт учи в Оксфорд и е същински европейски интелектуалец, старателно учещ непознати езици. Познава френска и съветска литература, владее свободно и немски.
Малко хора знаят, че актрисата приказва съветски и рецитира Чехов в оригинал. Психолозите правят оценка коефициента на просветеност на Кейт на 134 точки .

 Най-очакваните филми за 2021 година Най-очакваните филми за 2021 година
Филмовата промишленост се оказа една от най-засегнатите от резултата на ковид през 2020г. Много от огромните студиа пренаредиха графици...
Джоди Фостър
От ранна възраст Джоди демонстрира изключителни умствени качества, научава се да чете на 3-годишна възраст, учи в влиятелно учебно заведение в Лос Анджелис с преподаване на френски език. Завършила е бакалавърска и докторска степен от Йейлския университет, част от него е платила с хонорара за ролята си на продажница в „ Шофьор на такси ”.
Завършва университета с отличие, получава докторска степен по литература. Звездата от кино лентата " Мълчанието на агнетата " се отличава с висока просветеност, коефициентът й е 138 точки .

Натали Портман
 Холивудски звезди против NBC поради Тръмп Холивудски звезди против NBC поради Тръмп
Над 100 холивудски звезди, измежду които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър, Джулия Луис-Драйфус, Дж. Дж. Ейбрамс, Джулиан Мур, Аарон Сорк...
Една от най-красивите и надарени модерни актриси. Пътят към върха на славата стартира още в ранна възраст – с присъединяване й във кино лентата " Леон ". Натали владее документално и говоримо пет езика. Тя е бакалавър по логика на психиката в Харвард. Известно е, че актрисата е пропуснала премиерата на „ Междузвездни войни “, с цел да се приготви за последните си изпити. Учи в Еврейския университет в Йерусалим. По време на образованието професорите непрестанно хвалят качествата й. Известно е, че нейната научна работа върху мозъчната функционалност е оповестена два пъти в влиятелни списания. Не е изненадващо, че коефициентът на просветеност на Натали е 140 точки .

Шарън Стоун
Като дете Шарън била доста интелигентна и вглъбена в себе си, тръгнала на учебно заведение от петгодишна възраст и минала напряко във втори клас. На 15-годишна възраст постъпва в университет, където учи история на изкуството и литература. Тя прекъсва образованието си, с цел да взе участие в конкурс за хубост, след което става модел.
Невероятният коефициент на просветеност на Шарън е над естествения - 154 точки . Звездата, която се разсъни известна след „ Първичен инстинкт “, към момента притегля обществеността с външния си тип и слисващ разсъдък.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР