В Саутхамптън останали сериозно изненадани, когато получили оферта от страна

...
В Саутхамптън останали сериозно изненадани, когато получили оферта от страна
Коментари Харесай

В Саутхамптън останали шокирани от интереса на Арсенал към Соареш

В Саутхамптън останали съществено сюрпризирани, когато получили оферта от страна на Арсенал за бранителя Седрик Соареш. Португалският национал мина на " Емиратс " чартърен до края на сезона. 28-годишният състезател обаче е контузен и не е ясно тъкмо по кое време ще се върне на терена. Той получи контузия по време на мача против Кристъл Палас и няма да играе най-малко още доникъде на месеца. Освен това договорът на Соареш със Саутхамптън изчита в края на сезона.

На " Сейнт Мерис " били шокирани от предлагането на Арсенал, като първоначално им било мъчно да повярват, че това е истина. След като разбрали, че ползата е действителен, договорката била финализирана бързо.

Cedric Soares is a Gooner! #afc pic.twitter.com/4cAfyRClQr
— now.arsenal (@now_arsenaI) January 31, 2020
Мениджърът на Арсенал Микел Артета изясни за какво е решил да се укрепи със Соареш. " Той познава шампионата и няма потребност от акомодация. Имаме потребност от десен бранител, защото имахме съществени проблеми на тази позиция. Имаме двама играчи там, а Мейтланд-Найлс не е характерен десен бек. Ектор Белерин пък е преследван от травми ", разяснява Артета. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР