В Саудитска Арабия едва наскоро се заговори за даване на

...
В Саудитска Арабия едва наскоро се заговори за даване на
Коментари Харесай

Арабката, която захвърли забрадката, шофира сама и очарова с красота

В Саудитска Арабия едвам неотдавна се заприказва за предоставяне на повече права на дамите, в това число и да карат. Истината е, че една принцеса се снабди със славата на черната овца в кралското семейство, тъй като отхвърли да се подчинява на одобрените през вековете религиозни порядки. Става дума за Амира Ал Талил.  Амира Ал Талил Тя е брачна половинка на саудитския принц Ал Уалид бин Талал. Красавицата се утвърди като една от най-свободолюбивите и непокорен настроени дами в арабския свят. Тя отхвърля да носи кърпа, освен това – има твърдото желание да не живее съгласно тези правила, само че и да извоюва правото на своите съгражданки да избират дали да го вършат или не. Амира е неприкрит герой за правата на дамите.

Екзотичната брюнетка е учила в Съединени американски щати, а при завръщането в родината си отказала да носи обичайно ислямско облекло и се облича единствено по европейски жанр. Освен това не употребява персонален водач, а има личен автомобил, който кара сама.

 Амира Ал Талил Амира влезе в кралското семейство на Саудитска Арабия откакто се омъжи за внука на тогавашния крал - Алуалид бин Талил бин Абдулазиз Алсауд, който е измежду най-богатите хора в света. Оказало се, че той е също толкоз съвременен, колкото и красивата си половинка. Известен е с това, че подарява няколко милиона $ за възобновяване на Ню Йорк след атентатите от 11 септември 2001 година
Двамата с Амира обаче се развеждат през 2013 година, само че не слагат финален завършек на връзките си. Той й поверява позицията вицепрезидент на фондацията му.
 Амира Ал Талил
Така хубавицата продължава да работи за идеята си – откри съвременно сиропиталище в Буркина Фасо, подкрепя хора в Пакистан, провежда и посещава задачи в Сомалия, интензивно прави благотворителни събития.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР