В съучастие със Станко Георгиев два дни експлоатирали и били

...
В съучастие със Станко Георгиев два дни експлоатирали и били
Коментари Харесай

Осъдиха Живко Стоянов от Бургас, намерил си роб за гавра


В съучастничество със Станко Георгиев два дни експлоатирали и били 20-годишен юноша

На куриозно дело се натъкна кореспондент на Флагман.бг в масивите на Районен съд-Бургас. Две лица са наказани за двудневна подигравка с млад бургазлия, който е подлаган на серия от унизителни дейности.

Случаят е от септември 2015 година, само че за него излиза наяве едвам в този момент, откакто има решение на първоинстанционния съд.

Живко Стоянов, който в оня миг е бил на 25 години, а през днешния ден към този момент би следвало да е зрял мъж на 32 години, дружно с приятеля си Станко Георгиев (роден през 1992 година), буквало насила натикали млад бургазлия с букви Н.Т.Л. в жилище в ж.к. “Братя Миладинови “.

Със закани го предиздвикали да почисти кухнята и да „ напише показания “ кой и по какъв метод е наранил кучето на Живко. Показвали му разнообразни фотоси на други момчета и при неудовлетворителен отговор го удряли с ръце по главата, а от време на време и с крайници по тялото.

На идващия ден го замъкнали в апартамент в ж.к. “Меден рудник “, където го съблекли чисто гол и поискали да уточни поименно кои са наранили четириногото на Живко.

Живко и неговият другар Станко не си поплювали. Категорично предизвестили, че „ даже да влязат в пандиза, рано или късно ще излязат и ще пратят някой да го убие или осакати. “.

Живко е наказан на 1 година и 8 месеца пробация и 100 часа публично потребен труд. Съучастникът му Станко получава идентична присъда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР