В състава на Етър няма проблеми с контузени и наказани

...
В състава на Етър няма проблеми с контузени и наказани
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Чака ни битка

В състава на Етър няма проблеми с контузени и осъдени преди домакинския мач с Черно море от следващия кръг на Първа лига. Мачът е в събота от 12:30 часа на стадион " Ивайло ". Амбицията на " болярите " е отборът най-сетне да вземе първата си пролетна победа.

" Нямаме други упования, с изключение на победа. Реалисти сме, възможностите ни са 50:50, само че разчитаме на поддръжката на нашата аудитория. Чака ни борба, готови сме за борба! Черно море е здрав тим, при този терен и условия мачът ще бъде повече на темперамент и воля за победа. Момчетата са наясно какво ги чака, желая от тях единствено да бъдат изцяло спокойни и да дадат всичко от себе си и нека този път имаме и малко шанс ", разяснява основният управител Красимир Балъков.

Стадион " Ивайло " от два дни се чисти интензивно и ще бъде подготвен за мача. Билетите за дуела към този момент се продават в офиса на Етър на стадион " Ивайло ", като от клуба приканиха талоните да се купуват авансово, с цел да няма скупчвания по касите в минутите преди мача. От петък сутринта със заповед е затворен паркингът пред стадион " Ивайло ", с цел да боже да бъде изчистен от снега и се приканват жителите да реалокират колите си. В деня на мача - събота, касите пред стадиона ще бъдат отворени от 11:00 часа за продажба на билети и се отварят входовете за влизане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР