В същото време той се вижда с почти всички, с

...
В същото време той се вижда с почти всички, с
Коментари Харесай

Феновете Не Могат Да Повярват Какво Се Случи! Как Можа Да Й Го Причини! Новият На Преслава Й Е

В същото време той се вижда с съвсем всички, с които беше непосредствен в къщата в Нови хан. Наскоро даже провежда среща на някогашните братя от своя сезон, на която пристигнаха Светлана Василева и Станимир Гъмов. За артиста се знае, че е бил непосредствен с Петя от Добрич, преди тя да се насочи към българина с американски паспорт. Това обаче по никакъв метод не въздейства на топлите другарски връзки сред двамата. В същото време обаче Преслава скоро не е засичана с никой от тях.

Според осведомени, това се дължи на експлицитна възбрана от страна на Павката, който ревнувал от някогашните й гаджета. За него певицата знае, че е имал взимане-даване с органите на реда и най-добре да не му опонира, в случай че не желае неприятности.

Вместо да го нервира, тя избира да стои настрана от старите другари, които така и така към този момент от дълго време не са й по този начин близки, както по времето на съжителството им в къщата. Твърди се, че самият Джино също не гори от предпочитание да се вижда с Преслава, с цел да не нервира формалната си половинка Изабела. Бианкалана си е у нас, с цел да взе участие в сборния сезон „ Биг Браър ол старс ”, който започва на 17 ноември, незабавно след финала на „ ВИП Брадър ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР