В същото време Клиниката по кардиология в момента е лишена

...
В същото време Клиниката по кардиология в момента е лишена
Коментари Харесай

Зловещ абсурд в правителствена: Спипаните в корупция процъфтяват,...

В същото време Клиниката по кардиология сега е лишена от над 11 потвърдени медици, които единствено за м. янеари са донесли на болничното заведение към 760 000 лв. са обиждани и натирени, тъй като поддържат своя началник доцент Добри Хазърбасанов. Същият е индивидът, който подаде сигнал в Министерство на здравеопазването и НЗОК, в който разкрива противозаконна процедура за документиране на дейности, които не са осъществени на пациенти. Злоупотребата ощетява освен Здравната каса, само че най-много пациентите.

 

Но за това управлението на УМБАЛ „ Лозенец “ явно нехае. Важното е тарикатлъците да не престават и по някакъв – явно противозаконен – метод в болничното заведение да влизат пари.

Едните източили над 300 хилядарки национална пара през касата и се къпят в закрилата на шефското тяло. Другите желаят да се работи почтено и честно и са низвергнати.

В живота става по този начин: Мислиш си, че знаеш всичко, само че глас отнякъде ти споделя: не си толкоз интелигентен.

 

Д-р Кристиан Барнард е споделил: Медицината удължава съществуването на генетическите неточности на природата. Но за нелепостта е безсилна.

 

В „ държавна “ болница работят и се образоват десетки студенти и специализанти. На какво ги учи днешното управление? Да мамят пациентите и страната, с цел да си докарат повече пари? Или да бъдат потребни специалисти с морални устои и да бъдат оценени по резултатите от техния труд? Отговорът е явен, само че е за сметка на всички нас.

 

Огнян Борисов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР