В същия ден през септември 2016 г. е изповядана и

...
В същия ден през септември 2016 г. е изповядана и
Коментари Харесай

Нови Разкрития! Още Големци Лъснаха В Скандалната Имотна Сага С Апартаменти За Жълти Стотинки!

В същия ден през септември 2016 година е изповядана и още една имотна договорка в същата постройка - покупател този път е Даниел Гаргов, общински консултант от ГЕРБ-Хасково и брачен партньор на братовчедката на Делян Добрев. Гаргов купува два жилището: един с повърхност 284 кв.м., втори - 42 кв.м. и три гаража от 17 квадрата. Общата заявена сума е 201 900 лева, по 273 евро на кв.м.

През 2018 година двата жилището и трите гаража са продадени от братовчедите на Добрев на компания, благосъстоятелност на неговата майка за 400 000 лева, сума, която надвишава с 13 хиляди лв. данъчната оценка на жилищата.

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Валери Жаблянов пък си е построил вила в квартал Симеоново за 360 000 лева В декларацията му от 2013 година обаче няма информация за строящата се постройка, само че през 2014 година той афишира " осъществено право на градеж " за общо 360 000 лева за него и брачната половинка му. Като генезис на средствата е посочено, че те идват от " заем и спестявания ".

От подобен заем обаче няма и диря в оповестените от Жаблянов заявления, написа " Биволъ ". Декларираният ипотечен заем от ДСК за 67000 лева е за закупуване на напълно различен парцел - апартамент в кооперация, която се намира в кв. Крива река, демонстрира информация в Имотния указател.

Жаблянов става народен представител през 2013 година, само че още през март 2012 година на фамилния имот в Симеоново тече строителство, демонстрират фрагменти на Google мапс. Строежът е приключен и вилата е обзаведена към началото на 2014 година За това свидетелства престъпната хроника, съгласно която на 11 февруари 2014 година жилището на Жаблянови е обрано и са отмъкнати бижута и техника.

В първите месеци на ръководството на ГЕРБ през 2009 година министър Трайчо Трайков уволнява шестима от Дирекцията " Европейски фондове за конкурентоспособност ", която дава отговор за осъществяването на Оперативна стратегия " Конкурентоспособност ". Сред освободените е и шефката на дирекцията Ивет Жаблянова - брачната половинка на депутата, написа още " Биволъ ". Посочената от министъра причина е " спор на ползи ". Не е известно с какво се е занимавала Ивет Жаблянова, откакто отива на трудовата борса. В Търговския указател няма диря от нейни компании с сполучлив бизнес. Единствената компания с нейно присъединяване е заличена през 2008 година
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР