В същински ступор изпаднаха не само близките хора, но и

...
В същински ступор изпаднаха не само близките хора, но и
Коментари Харесай

Ужас! Деси Стоянова изхвърли брачната си халка, след повече от 20 год. брак! (съсипа ли я с изневяра Велислав Русев)

В истински ступор изпаднаха освен околните хора, само че и феновете на чаровната Деси Стоянова. Водещата на „ Преди обед “ бе една от дребното, които можеха да се похвалят с в действителност постоянен и благополучен сватбен живот. Тя и мъжът й – Велислав Русев са дружно от повече от 20 лета, а Деси не спираше да повтаря какъв брой се обичат и по какъв начин са благословени с тази любов…

Е, това бе до неотдавна. От 20 март насам – може да се види документирано на всички фотоси с Деси от предаването й по Би Ти Ви, тя изхвърли брачната си халка. Просто я няма. Нито един път не се е появила на ръката й.

В това нямаше да има нищо необичайно, в случай че Деси Стоянова не бе по този начин вярна на брачната клетва и институция и не бе носила халката си непрекъснато през всички тези години. Тя не я сваляше и за минута като нямаше значение дали ще я снимат за предаване, или за каквато и да било фотосесия – не! Халката бе на ръката й и това бе закон!

От 20 март обаче освен нея я няма на пръста й, само че и мъжът й го няма в профила й. Деси постоянно пускаше фотоси от техните почивки, от празници и прочие, само че от месеци Русев не попада в нито един неин пост.

Нещо повече – на рождения си ден тя бе единствено в компанията на свои колежки и приятелки, от Велислав нямаше и диря. Не е ясно какво се случва сред двамата, само че фенове на Деси стискат палци за едно – и мъжа й да не го е блъснал вторият пубертет и да не й е кръшнал с някоя бръмчалка.

Инфо: Уикенд

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР