В същински латино или турски сериал се превърна сагата около

...
В същински латино или турски сериал се превърна сагата около
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Това ли е жената, която разби семейството на Мария Петрова и чака бебе от мъжа й?! (СНИМКИ)

В истински латино или турски сериал се трансформира сагата към фамилията на Боби Михайлов и Мария Петрова, откакто се разбра, че шефът на БФС е мамил брачната половинка си години наред със своята секретарка. Която преди дни сюрпризира него, а оттова и домочадието му, че... чака бебче. Четвърто подред за Борислав Михайлов.

Бащата на Ники Михайлов забърсал младата си и амбициозна секретарка Катя, а тя, несъмнено, въобще не се е дърпала. По думите на източниците от обкръжението на Михайлов, мадамата била прекомерно напориста и си личало, че е кариеристка (в какъвто желаете смисъл го разбирайте).

Реакцията на Мария Петрова бе ясна и предстояща. Жена с достолепие, разум и себеуважение като нея, не би дала прошка на прелюбодееца в никакъв случай, камо ли да се съгласи да " клекне " и да му гледа детето.

Не това е новината през днешния ден обаче, а фотография, която се появи в нета и на която мнозина настояват, че са щракнати Боби Михайлов и въпросната му държанка. Виждаме руса жена, поддържана и във забележима непосредственост с Борислав, само че... най-малко от фрагмента годините й наподобяват повече, в сравнение с се твърди, че е Катя.

Наша информация обясни обстановката и се оказа, че това е Галя Топалова, която е шефка на пловдивския тим " Локомотив ". А сред двамата не сме чували да е имало нещо в сантиментален проект...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР