В същата червена чанта на Lidl, където полицията откри тялото

...
В същата червена чанта на Lidl, където полицията откри тялото
Коментари Харесай

Съдебният процес срещу Констанс Мартен: 14 неща, открити в същата чанта на Lidl като мъртво бебе - включително кутия от бира

В същата алена чанта на Lidl, където полицията откри тялото на Констанс Мартен и дъщерята на Марк Гордън, те също откриха отпадък, употребен кутия бира, пакет сандвич и други

36-годишният Мартен и 49-годишният Гордън прекараха съвсем осем седмици в бягство от полицията, откакто колата им беше открита изоставена и запалена на автомагистралата край Болтън на 5 януари предходната година. Едва на 27 февруари двойката беше задържана в Брайтън, откакто живееше отвън мрежата в продължение на седмици с бебето си Виктория.

Когато обаче беше задържано, детето им към този момент не беше с тях - което поражда опасения за сигурността на детето. На 1 март в квартал в Брайтън служители на реда откриха тялото на дребната Виктория в алена чанта Lidl, скрита в заслон.

Пазарската чанта беше открита в бараката с палатка, мляко с изминал период на валидност и самун на спонтанна маса. Боклуци, бирени кутии, листа и други бяха открити с тялото на момиченцето.

PC Алън Ралф, изпратен от Скотлан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР