В САЩ започва историческият съдебен процес срещу Доналд Тръмп -

...
В САЩ започва историческият съдебен процес срещу Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Започва историческото дело срещу Доналд Тръмп

В Съединени американски щати стартира историческият правосъден развой против Доналд Тръмп - първия някогашен държавен глава на Съединени американски щати, който се изправя пред съда по наказателно дело.

Той получи обвиняване в закононарушение от правосъден състав в Манхатън по съмнения, че по време на предизборната акция

Прокуратурата в Ню Йорк счита, че този рушвет може да се преглежда като опит за въздействие върху изборите.

Тръмп е упрекнат, че е фалшифицирал фирмени документи в 34 случая. Това е станало за да се прикрият единадесет заплащания единствено към някогашния му юрист Майкъл Коен, с които е било " купено " мълчанието на порнозвездата Сторми Даниълс. Според обвиняването става въпрос за 130 000 $, посредством които Тръмп се е опитал да я накара да резервира в загадка тяхна тогавашна спекулация.

В рамките на съвещанието се чака да бъдат определени правосъдни заседатели. Кандидатите ще би трябвало да отговорят на поредност от въпроси, които са свързани директно или индиректно с отношението към Доналд Тръмп и неговата кандидат-президентска акция.

Освен, че може да получи ефикасна присъда, правосъдният развой е от решаващо значение и за присъединяване на Тръмп в идните избори в Съединени американски щати тази есен.

Последните социологически изследвания демонстрират минимална разлика в поддръжката за Доналд Тръмп и Джо Байдън. Изследване на New York Times/ Siena College, оповестено на 13 април, демонстрира, че Байдън леко ускорява позициите и стопява преднината на Тръмп, като надлежно поддръжката за Байдън е надлежно 45%, а за Тръмп 46%.

Отделно изследване сред1265 регистрирани гласоподаватели, оповестено в неделя от I&I/Tipp и представено от английския Guardian, даже дава превес на Байдън с 43%, до момента в който поддръжката за Тръмп е 40%.

Повечето социологически изследвания досега даваха минимална преднина на републиканеца Тръмп.

Изборите за президент на Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР