В САЩ започнаха да се появяват странни находки по плажовете

...
В САЩ започнаха да се появяват странни находки по плажовете
Коментари Харесай

Зловещи находки по плажове плашат дори изследователи СНИМКИ

В Съединени американски щати започнаха да се появяват странни находки по плажовете в южната част на страната. Така наречените „ вещерски бутилки “, цялостни с разнообразни предмети и, съгласно някои източници, предопределени за „ погребение на зли духове “.

Според Fox News  " злокобните " находки са се появили на брега на Персийския залив. Бутилките " плашат даже откривателите ", а на плажуващите се предлага да внимават да не отварят бутилките.

Според специалисти мистериозните бутилки са почнали да се появяват на брега през 2017 година За това приказва откривателят Джейс Тунел. Едно от последните открития е направено от него на 15 ноември.

Както отбелязва телевизионният канал, бутилката е съдържала черупки от гъши врат, които са били групирани върху зеленото стъкло, което демонстрира, че бутилката е плавала много време.

 Вещерски бутилки

„ Не ме плашат, само че и няма да ги отворя. Имам поради, че би трябвало да имат вълшебства и по този начин нататък – за какво да рискуваме? “, означи събеседникът на публицистите.

 Вещерски бутилки

Намерените бутилки съдържат коса, билки, растения, нокти или " човешки течности ", които са били всекидневно употребявани във Англия, където през 16-ти и 17-ти век е имало религия във вещиците и способността да се предизвиква болест посредством заклинания.

Според специалиста бутилките най-вероятно са сътворени в Карибите или Южна Америка.

 Вещерски бутилки

Във видеоклип в YouTube за възходящата сбирка на Tunnel той сподели, че някои заклинатели може да хвърлят бутилките си в океана. Той обаче означи, че не е известно дали бутилките са били смити от дъждовната вода в реката и по-късно в океана.
 Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР